Alpha Nederland Training september 2019

Ik meld me aan voor*
  • Alpha Nederland Training
  • Alpha Nederland Verdiepingstrack

Persoonlijke gegevens

Vul hieronder je persoonlijke gegevens in. Per deelnemer moet een formulier worden ingevuld. Het is niet mogelijk meerdere deelnemers met één formulier op te geven. Alleen volledig en juist ingevulde formulieren worden verwerkt. 

Land*
Email*
Bevestig Email*
Telefoonnummer*
Geboortedatum

Voorwaarden

Voor de training hanteren we deze voorwaarden. Hierin staat onder andere dat er (mogelijk) kosten in rekening worden gebracht bij annulering van je aanmelding.

Jouw privacy is heel belangrijk voor ons. Hoe wij omgaan met jouw privacy, welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en onder meer beveiliging kun je terug lezen in onze privacyverklaring.

Voorwaarden*
  • Ik ga akkoord met de voorwaarden

Betaling

Belangrijk

We verzoeken je om aan het eind van het betaalproces te klikken op Terug naar de webwinkel. Pas dan is je aanmelding volledig en komt het goed bij ons binnen.

 

Door een beperking in het systeem kunnen wij de tekst van de verzendknop niet aanpassen en lijkt het alsof je een donatie doet. Je betaling is echter de deelnemersbijdrage voor de training.

 

De betaling wordt verwerkt door Buckaroo Payment Services. Door op verzenden te klikken word je doorgelinkt naar de betaalpagina van Buckaroo, waar je met iDeal of PayPal kunt betalen.

Bedrag*

Opmerkingen (bijv. dieetwensen)

Extra opmerkingen

Beveiligings Code

Powered by eTapestry.