Ja ik word droomdrager!

                  


Word Droomdrager van Alpha Nederland!


Er wonen zeventien miljoen mensen in Nederland. Er is nog een land te winnen. Daarom is onze droom dat er in 2036 één miljoen mensen het evangelie van Jezus hebben gehoord via Alpha. 

Ieder jaar worden we gezegend met voldoende middelen om ons werk te kunnen doen. Hiervoor gaan we risico’s uit de weg. We gaan alleen in op geboden kansen als we daar funding voor hebben. Wij zijn heel dankbaar voor wat we kunnen doen met het geld wat we ontvangen, maar meer financiële slagkracht behoort wel tot onze wensen. Algemene giften ten behoeve van ons werk zijn daarom van harte welkom. 

Donatie Bedrag*
  • € 1500,-
  • € 1000,-
  • € 500,-
  • Overige €,

Je gegevens

Land*
Staat/provincie*
Adres*
Plaats*
*
*
*
*
*
*
E-mail*
Bevestig E-mail*
Telefoonnummer*

Voorwaarden

Jouw privacy is heel belangrijk voor ons. Hoe wij omgaan met jouw privacy, welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en onder meer beveiliging kun je terug lezen in onze privacyverklaring.

Voorwaarden*
  • Ik ga akkoord met de voorwaarden

Betaling

Door het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan Alpha Nederland om een incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om het verschuldigde bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Alpha Nederland Incassant ID: NL62ZZZ320851920000

 

Vul hieronder je IBAN in. Gebruik HOOFDLETTERS (voorbeeld: NL07RABO0372969585).
Dan wordt de BIC-code automatisch voor je ingevuld.

Bedrag*
IBAN*
BIC*